Educatie

Lesprogramma’s voor regulier – en speciaal onderwijs

Muziekonderwijs op school, dat is iets waar wij ons hard voor maken en wat we graag terug zouden zien op elke basisschool en middelbare school. We hebben lesprogramma’s ontwikkeld voor basisscholen, middelbare scholen en voor het speciaal onderwijs. Daarbij hebben we vele mogelijkheden, van een enkele workshop tot aan een volledig lessenpakket als invulling van het reguliere muziekonderwijsprogramma. Het speciale onderwijs heeft onze bijzondere aandacht, wij kijken liever naar mogelijkheden dan beperkingen.

Studio & Oefenruimtes

We beschikken over een goed uitgeruste studio voor het produceren van electronische muziek en voor het maken van opnames van vocalen en instrumenten. In onze studio zijn al vele hip-hop en dance tracks geproduceerd er wordt elke dag aan nieuwe muziek gewerkt. De studio is te huren met technicus en daarnaast is het ook mogelijk om ons in te huren voor opname en/of mixage werkzaamheden.

Audio studio

In onze studio vind je vrijwel alles wat je maar kunt bedenken voor het maken van electronische muziek. Best of both worlds: we combineren de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van de hedendaagse electronische apparatuur met de charmes en karakteristieke sounds van vintage synthesizers, drumcomputers, effectenmodules, mixers etc. Maar nog veel belangrijker: ons team heeft bij elkaar opgeteld vele tientallen jaren ervaring met het produceren van muziek en het doen van studio opnamens.

Oefenruimtes

Voor DJ’s, rappers en andere muzikanten zijn er oefenruimtes beschikbaar die op incidentele – of structurele basis gehuurd kunnen worden. Op verzoek kan daar gebruik gemaakt worden van DJ sets met Pioneer Nexus apparatuur of Technics SL1200 draaitafels of bijvoorbeeld van een monitorinstallatie om rap of zang te oefenen.