Dagbesteding

Wij geloven in de kracht van muziek en we hebben allemaal zelf ervaren dat het bezig zijn met muziek bijdraagt aan een positieve mindstate en kijk op het leven. Volgens diverse wetenschappelijke onderzoeken stimuleert het bezig zijn met muziek de sociale en cognitieve vaardigheden. Voor onze zorgpartners hebben wij speciale programma’s voor dagbesteding en vrijetijdsbesteding ontwikkeld. Hierin werken we o.a. samen met Pluryn, Siza, DZN, Onder de Bomen, Cholly en Zorg in Balans.

Mogelijkheden

Bij Beatheaven Music Factory draait alles om electronische en urban muziek stijlen zoals hip-hop, R&B en dance. In onze studio nemen bekende en minder bekende artiesten hun nummers op en daarnaast delen we
ook graag onze kennis en ervaring met anderen. Dat doen we door het geven van lessen, cursussen en workshops op alle denkbare niveaus.

Heb je nog helemaal geen ervaring met het maken van muziek maar lijkt het je leuk om een eigen track of eigen rap te maken? We helpen je graag verder.

Ben je benieuwd wat er allemaal voor nodig is om een goede DJ te worden? Bij ons krijg je het uitgelegd en wordt je begeleid door ervaren DJ’s.

Wil je een eigen videoclip opnemen? Wij vertellen je graag wat daar allemaal bij komt kijken en natuurlijk gaan we samen aan de slag in onze studio zodat jouw clip uiteindelijk op Youtube komt te staan.

Of vind je misschien vooral de techniek achter het maken van muziek  interessant? Wij kunnen je leren hoe je een  studiotechnicus wordt.

  • Kortom, je kunt bij ons terecht voor:
  • Produceren
  • Studiotechniek
  • DJ’en
  • Rap
  • Zang met autotune
  • Video editing

Samenwerken

Zou je graag van onze mogelijkheden voor dagbesteding of vrijetijdsbesteding gebruik maken maar hebben wij nog geen
overeenkomst met jouw zorginstelling? Laat het ons weten en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.