Over Beatheaven

In 2023 bestaat Beatheaven acht jaar en in die tijd is het uitgegroeid van hobby naar professionele organisatie. Wekelijks vinden er tientallen activiteiten plaats, van individuele lessen tot aan klassikale workshops op scholen en van studio opnames tot aan live streams.

Bij Beatheaven draait alles om electronische muziek in de breedste zin van het woord, zowel EDM (house, techno, hardstyle etc.) als urban (Hip Hop, rap, R&B) zijn vertegenwoordigd. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, opleiding of achtergrond.

nikola en joost 600
Foto: Nikola Krstovic en Joost Aalbers zijn de oprichters en eigenaren van Beatheaven.

Nikola

Nikola maakt al ruim 25 jaar muziek als producer en heeft vele succesvolle tracks op zijn naam staan waarvan een deel op het Top Notch label . Hij maakte deel uit van de Nijmeegse rapformatie ‘Zo Moeilijk’ en werkte daarnaast samen met o.a. DuvelDuvel, FatWindJacks, e.a.. Nikola was parttime docent sound design aan de Nederlandse Pop Academie.

Joost

Joost is muziekliefhebber in hart en nieren. Een aantal jaren geleden bedacht hij om de draaitafels die al geruimte tijd op zolder stonden te verstoffen beschikbaar te stellen aan anderen zodat ze toch nog gebruikt zouden worden. Van het een kwam het ander en hij merkte dat het organiseren en uitwerken van nieuwe plannen en ideeën hem beter lagen dan het daadwerkelijk maken van muziek. Joost werkt tevens als Development Manager bij softwarebedrijf Planon in Nijmegen en slaat op die manier een brug tussen de creatieve sector en het bedrijfsleven.

Ons Team

gus 200

Gus

Zeg je Beatheaven dan zeg je Gus. Hij combineert zijn opleiding met lesgeven bij Beatheaven.

aziz 500

Aziz Wrijvings

Aziz Wrijving staat voor kwaliteitsmuziek op broeierige temperatuur. Hij brengt een extreem dansbare Caribische sound, in combinatie met uitdagende teksten en een unieke woordkeuze. Aziz is rap en zang coach.

cropped BH Logo

Bram

cropped BH Logo

Lotte

BH Logo

Max

cropped BH Logo

Noeslie

cropped BH Logo

Jaromir

cropped BH Logo

Sercan

Streamers

stretch 500

MC Stretch

Geboren in Londen en tegenwoordig woonachtig in Nijmegen brengt Martin als MC en als DJ enorm veel kennis en ervaring met zich mee. Als resident host MC op Tommorowland veelal bekend. Op de vrijdagavonden verzorgt hij zijn eigen ‘Welcome to the Weekend’ live stream bij Beatheaven. Daarnaast staat hij altijd klaar voor een advies of een goed gesprek.

tim 200

Tim

Tim maakt al vanaf het begin af aan deel uit van team Beatheaven. Zonder Tim zou Beatheaven geen Beatheaven zijn. Hij is creatief, werkt graag met mensen om zich heen en dat komt uitstekend van pas in zijn dagelijkse werk bij Blixem in Nijmegen en natuurlijk ook bij Beatheaven.

0:00
0:00