Over Beatheaven

In 2023 bestaat Beatheaven acht jaar en in die tijd is het uitgegroeid van hobby naar professionele organisatie. Wekelijks vinden er diverse activiteiten plaats, van dagbesteding tot individuele lessen tot aan klassikale workshops op scholen en van studio opnames tot aan live streams.

Bij Beatheaven draait alles om electronische muziek in de breedste zin van het woord, zowel EDM (house, techno, hardstyle etc.) als urban (Hip Hop, rap, R&B) zijn vertegenwoordigd. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, opleiding of achtergrond.

nikola en joost 600
Foto: Nikola Krstovic en Joost Aalbers zijn de oprichters en eigenaren van Beatheaven.

Nikola

Nikola maakt al ruim 30 jaar muziek als producer en heeft vele succesvolle tracks en samenwerkingen op zijn naam staan waarvan een deel op het Top Notch label . Hij maakte deel uit van de Nijmeegse rapformatie ‘Zo Moeilijk’ en werkte daarnaast samen met o.a. DuvelDuvel, FatWindJacks, e.a.. Nikola was parttime docent sound design aan de Nederlandse Pop Academie.

Joost

Joost is muziekliefhebber in hart en nieren. Een aantal jaren geleden bedacht hij om de draaitafels die al geruime tijd op zolder stonden te verstoffen beschikbaar te stellen aan anderen zodat ze toch nog gebruikt zouden worden. Van het een kwam het ander en hij merkte dat het organiseren en uitwerken van nieuwe plannen en ideeën hem beter lagen dan het daadwerkelijk maken van muziek. Joost werkt tevens als Development Manager bij softwarebedrijf Planon in Nijmegen en slaat op die manier een brug tussen de creatieve sector en het bedrijfsleven.

Ons Team

cropped BH Logo

Debbie

cropped BH Logo

Aziz

cropped BH Logo

Lotte

cropped BH Logo

Max

cropped BH Logo

Noeslie

cropped BH Logo

Jaromir

cropped BH Logo

Sercan

Educatie & Workshops

gus 200

Gus

cropped BH Logo

Bram

Live streamers

stretch 500

MC Stretch

Geboren in Londen en tegenwoordig woonachtig in Nijmegen brengt Martin als MC en als DJ enorm veel kennis en ervaring met zich mee. Als resident host MC op Tommorowland veelal bekend. Op de vrijdagavonden verzorgt hij zijn eigen ‘Welcome to the Weekend’ live stream bij Beatheaven. Daarnaast staat hij altijd klaar voor een advies of een goed gesprek.

tim 200

Tim

Tim maakt al vanaf het begin af aan deel uit van team Beatheaven. Zonder Tim zou Beatheaven geen Beatheaven zijn. Hij is creatief, werkt graag met mensen om zich heen en dat komt uitstekend van pas in zijn dagelijkse werk bij Blixem in Nijmegen en natuurlijk ook bij Beatheaven.